Nyhed

EFTER VOLDTÆGTSANKLAGER: Kendt rappers hjem ransaget af politiet

Diddy var ikke selv hjemme, da hans boliger i Miami og Los Angeles blev ransaget i går

I november blev den amerikanske rapper Diddy, tidligere kendt som P. Diddy eller Puff Daddy, anklaget for seksuelle overgreb, drugging og hævnporno. I går blev hans hjem i Los Angeles og Miami ransaget af de amerikanske myndigheder, rapporterer NBC News.

De alvorlige anklager kommer fra Diddys ekskæreste, sangerinden Cassie, med det borgerlige navn Casandra Ventura. Hun hævder i anklagen, at hun i flere år er blevet fysisk og seksuelt misbrugt, blandt andet ved brug af fysisk magt og euforiserende stoffer. I anklagen bliver der også nævnt, at hun angiveligt blev voldtaget i 2018.

Efterfølgende har Diddys advokat afvist anklagerne. Der er siden blevet indgået et forlig i sagen, hvis indhold ikke er kendt for offentligheden. Ugen efter de første anklager blev Diddy igen sagsøgt - denne gang for at have bedøvet og begået seksuelt overgreb mod en universitetsstuderende i 1991.


Derudover fortæller en kilde, som er tæt på efterforskningen, til NBC News, at der også er anklager omhandlende seksuelt slaveri, voldtægt samt distribution af ulovlige stoffer og skydevåben. Der er afholdt flere afhøringer i forbindelse med anklagerne, og myndighederne har flere planlagt. Rapperens repræsentanter har endnu ikke reageret på NBCs henvendelser.

Diddy er dog spottet udenfor Miami-Opa Locka Executive Airport. Lufthavnen bliver brugt af rige personer, der har eget privatfly. Ifølge flere amerikanske medier nægtede myndighederne i lufthavnen rapperen at flyve. Der går rygter om, at det var Diddys forsøg på at flygte.

Guns N' Roses-forsanger sagsøgt for voldtægt


ANNONCE