Nyhed

Pernille Gunvad er tilbage

Den århusianske singer-songwriter udgiver sit andet album, "Doing Right", til august

Det er ved at være længe siden, vi har hørt noget til den århusianske sangerinde og sangskriver Pernille Gunvad, der i 2005 udgav debutalbummet "Fire", som fik ganske pæne anmeldelser, blandt andet fire stjerner i GAFFA. Albummet udkom også i Canada, hvor Gunvad turnerede en del og blandt andet spillede på den prestigefyldte Pop Montreal-festival, og søreme om det ikke også udkom i Sydkorea.

Nu er Pernille Gunvad så omsider tilbage med sit andet album, "Doing Right", der udkommer mandag den 16. august. Albummet er ligesom "Fire" indspillet i tæt samarbejde med produceren og multiinstrumentalisten Julian Falck (Mofus, Sara Grabow, Louise Hart med flere). "Doing Right" er ifølge Pernille Gunvad indspillet med en langt større spontanitet og frihed end debuten. Mange af sangene er blevet indspillet i "one take" - altså at sangene er indspillet live i studiet med sang og alle instrumenter på én gang uden overdubs eller lagkage-produktion.

Derudover er Pernille Gunvad blevet udvalgt til den såkaldte mentorordning hos Promus, det nystartede produktionscenter for rytmisk musik i Århus. En række musikalske Århus-aktører med professionelle ambitioner kan få tilknyttet en mentor fra musikbranchen, der kan hjælpe aktørerne med inspiration og nye idéer. Pernille Gunvad har fået tilknyttet Mette Zähringer fra Iceberg Music Group, da Gunvad gerne vil have bedre hul igennem til publishing-delen for at få sine sange med i film og tv. Og dette er Iceberg kendt for at have gode evner inden for, ikke mindst med The Blue Van, der har fået deres sange med i en stribe film, tv-produktioner, spil og reklamer.

 

 

ANNONCE