Nyhed

Thee Attacks slår alle sejl ind på South By Southwest

Det David Fricke-godkendte firkløver spiller ikke færre end seks koncerter på den toneangivende festival i Austin, som begynder i morgen

Ikke så få danske bands har prøvet kræfter med de beklemte spillesteder på den amerikanske South By Southwest-festival i håbet om at blive set af de rette branchefolk i den texanske hede. 

I år gælder det blandt andet de 60'er-glade rockknægte i Thee Attacks, som sidste år debuterede med "That's Mister Attack To You", og nu har rettet blikket stift mod SXSW, hvor seks koncerter fra i morgen venter den københavnske kvartet.

Hvad håber I at få ud af de seks koncerter, I skal spille derovre?
- Vi håber ligesom alle andre at blive hørt af de rigtige folk, men det er jo en kæmpe kamp om branchefolkenes gunst. Forhåbentlig kommer vi til at spille for alle mulige mennesker, som har noget at skulle have sagt i branchen. Vi har været så heldige, at David Fricke fra Rolling Stone Magazine har kåret vores plade til én af de ti bedste plader i 2010, så derigennem satser vi på at kunne at ramme nogle af de folk, man gerne vil spille for. Det kan jo være lidt svært at få de store drenge til at høre på én, når man er et lillebitte band fra Danmark.

Jeres guitarist, Terry Attack, skal under festivalen også sidde i et panel, hvor han sammen med blandt andre David Fricke og Patrick Keeler fra The Raconteurs skal diskutere "How mod culture changed the world". Hvordan er det kommet i stand?
Terry: - Vores manager, Mads Mulvad, skrev en dag, at jeg lige skulle tjekke vores mail, og der lå så en mail fra Will Hodgkinson, som blandt andet skriver freelance for musikmagasinet Mojo. Han var blevet spurgt af SXSW, om han ikke ville holde en "talk" om mod culture. Han havde efterfølgende spurgt vores producer på det første album, Liam Watson, om han kendte nogen, der kunne være friske på at deltage, og han henviste ham så til mig.

Læs hele interviewet med Thee Attacks i GAFFA.dks artikelsektion.

ANNONCE