Nyhed

The New Spring klar med toer

Bastian Kallesøe er efter bare ét år klar med opfølgeren til sin solodebut under navnet The New Spring

Frontmanden Bastian Kallesøe fra Shout Wellington Air Force debuterede som solist i slutningen af marts sidste år, men allerede den 7. maj udkommer han med toeren, "Secret Armor". Albummet bliver opfølgeren på debutalbummet som solist, "The New Spring", der også er titlen på hans soloprojekt. Debutten kastede fire stjerner af sig, og GAFFAs anmelder Erik Barkman bemærkede: "[...] Kallesøe har et udtryk og en vision, der aftvinger respekt."

I modsætning til hans band Shout Wellington Air Force, er der med The Spring fart på produktionen. Og hvor debuten var optaget over en periode med vennerne hjemme i lejligheden, er "Secret Armor" optaget i et studie over kun fem dage, med Kallesøe selv på samtlige instrumenter. Om den proces siger han: "Hele idéen med at indspille alle sange i et take er, at mine sange får et andet liv på den måde. Oplevelsen af at indspille sangene skulle være så tæt på den oplevelse, jeg havde, da jeg skrev dem derhjemme. Eller spillede dem for et publikum for første gang. Oven i den følelse har vi på pladen arbejdet rigtig meget med produktionen for at supplere guitarens og vokalens umiddelbarhed. Jeg ville gerne tage de her meget intime sange og trække dem ind i et rum fyldt med effekter." 

The New Spring spiller en koncert den 17. april under årets Cph:pix-festival, hvor publikum får lejlighed til at høre de nye sange.


I mellemtiden kan du her se en live-optagelse fra studiet af nummeret "In The Spirit Of The Revolution". Det specielle ved denne optagelse er at netop dette take er det, der optræder på pladen.

 

ANNONCE