Nyhed

Frost Festival præsenterer eksperiment-koncerter

Den københavnske vinter-festival offentliggør to eksperimenterende aftener med blandt andre Thulebasen

Den danske Frost Festival, som løber af stablen i februar 2013, har allerede offentliggjort navne som Modeselektor og Efterklang, og nu løfter festivalen sløret for navnene til to eksperimenterende aftener. Navnene Colin Stetson, Dan Deacon, Synd og Skam og Thulebasen (billedet) vil på Jazzhouse forsøge at nedbryde genregrænserne inden for jazz, elektronisk musik og rock.

Saxofonisten Colin Stetson har tidligere turneret med Arcade Fire og Bon Iver og indspillet med eksempelvis Tom Waits, David Byrne, Feist og The National, og samtidig fører han en eksperimenterende solokarriere. Over for Stetson står rock-kvintetten Synd Og Skam, som har udgivet ep'en "Blafret ør af kjoler".

Amerikanske Dan Deacon blander i sin musik elektro, 8-bit, maskinstøj, computerspillyde og obskure samplinger, og til Frost i februar spiller han med to trommeslagere. Til at stå over for Deacon kommer den danske trio Thulebasen, der for tiden arbejder på en opfølger til hybrid-albummet "Gate 5" fra 2011.
Vinterens Frost Festival præsenterer for tredje år i træk både internationale og danske kunstnere på særligt udvalgte locations i København.
Køb billetter til festivalen via Billetnet.
ANNONCE