Nyhed

Adam Cohen til Aarhus

Canadieren gæster i sensommeren landets næststørste by

Det er ikke mere end trekvart år siden, at Adam Cohen sidst besøgte landet, og i år bliver det til hele to koncerter med den canadiske herre. Ud over Cohens koncert på Tønder Festival gæster han nemlig Musikhuset i Aarhus den 31. august. 

Adam Cohen er søn er Leonard Cohen, og den yngste af de to vedkender sig i høj grad i sin musikalske arv. Sangeren og komponisten har de seneste år for alvor bevist, at han ikke har sit talent fra fremmede, og comeback-pladen "Like A Man" var fyldt op med personlige kærlighedssange i et akustisk udtryk, hvormed man tydeligt hører, at der er tale om Cohen Jr.

GAFFAs Mikkel Elbech var til stede, da Adam Cohen besøgte Pumpehuset i København i 2011 og skrev blandt andet følgende: "Cohen Jr. formår også (som sin far, red.) at skrive og fremføre tekster, som griber tilhøreren, og som gør, at man lytter efter" og konkluderer: "Koncerten var fuldkommen fri for tabuer, og tristessen fik så meget menneskelighed og glimt i øjet over sig, at den kun blev det endnu mere dragende". Den begejstrede anmelder gav koncerten fem ud af seks stjerner – læs hele anmeldelsen her.  


Inden sin debut i 1998 var Adam Cohen en succesfuld sangskriver for andre store kunstnere. Men da han udgav sin solodebut formåede han, trods anmelderros, ikke at få den helt store medgang. Efterfølgende var sangeren blandt andet med i bandet Low Millions, hvorefter der kom en tørkeperiode, hvor Cohen rent faktisk var ved at opgive sin karriere. Dog blev dette ikke tilfældet, og Adam Cohen gjorde i 2011 comeback med det føromtale "Like A Man"-album.

Ud over koncerten i Musikhuset skal Adam Cohen som sagt spille til årets Tønder Festival, der løber af stablen den 22.-25. august.

Koncerten med Adam Cohen foregår i Musikhusets Rytmiske Sal den 31. august klokken 20, og billetter kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE