Nyhed

Ponyblod offentliggør spilledatoer

og stryger direkte ind højt på albumhitlisten

Hiphop-duoen Ponyblod har netop udgivet deres selvbetitlede debutalbum, og begejstringen blandt både anmeldere og publikum er stor. Faktisk så stor, at albummet strøg direkte ind på en femteplads på den danske albumhitliste og blev dermed den højest placerede danske nyhed. Succesen bliver fejret med livedatoer fire forskellige steder i landet hen over sommeren og efteråret.

Både Tue Track fra Malk De Koijn og rapperen Khal Allan har haft lange karrierer i dansk rap, så på trods af, at de to ikke kendte hinanden på forhånd, faldt samarbejdet meget naturligt.

Ifølge de to rappere skete dannelsen af duoen ved en tilfældighed, da de var i gang med at producere et enkelt nummer sammen. De kunne mærke, at samarbejdet fungerede godt og besluttede derfor, meget spontant, at danne denne super-duo. Tue Track fortæller følgende de to rapperes samarbejde: "Da jeg hørte Khal Allans "Tuder og høvding", kunne jeg se mig selv i hans univers. Jeg er selv meget ren og disciplineret, men jeg elsker det rodede og beskidte. Han er den første rapper, jeg har arbejdet sammen med herhjemme, hvor jeg får samme følelse som fra amerikanske rappere. På den gode måde". 

Ponyblods debutalbum blev anmeldt af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, og hun skrev blandt andet: "Ponyblod handler nemlig ikke om at være noget særligt, men om at levere noget særligt (gid flere ville udgive musik efter det koncept). De klæder hinanden, og det er lykkedes dem at skabe en ny fælles lyd: Ponyblod" og  konkluderede: "Et album, der godt må bo på mit værelse". Læs hele den femstjernede anmeldelse her

Ponyblods spilledatoer bliver som følger:
29.6-7.7: Skatescenen, Roskilde Festival
2-3.8: Søndermarken, Vanguard Music Festival
7.9: Tapperiet, Køge
27.9: Train, Aarhus (med Marvelous Mosell)
28.9: Pitstop, Kolding (med Marvelous Mosell)

Billetter til Riskilde Festival, Vanguard Music Festival og koncerten på Tapperiet kan findes via GAFFA Live, og billetterne til henholdsvis Train og Pitstop kan købes på billetnet.dk og pitstopkolding.dk

ANNONCE