Nyhed

Seksstjernede Speaker Bite Me giver koncerter

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi!"

Den danske indie/støjrockgruppe Speaker Bite Me udgav i oktober deres sjette album, det første i hele 11 år, Future Plans. Et udspil, som er blevet et af årets mest roste danske album og blandt andet fik seks ud af seks stjerner i GAFFA. Albummet blev fulgt op af en enkelt, udsolgt koncert på Hotel Cecil, men i 2019 giver gruppen flere koncerter.

”Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi!" udtaler bandet.


LÆS OGSÅ: På mesterlig konfrontationskurs med dansk alternativ rocks kronjuvel

Bandet består af Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar), Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar). Gruppens lyd er kendetegnet ved vekselvirkningen mellem de to sangere og et til tider ganske støjende, men samtidig melodisk udtryk. Albummet Future Plans er skrevet på frustration og indeholder kun fem, men til tider ganske lange numre på op til 11 minutter.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Speaker Bite Me: Musik redder liv

Bandet allierede sig med Nis Bysted (Iceage med flere) i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at spille frem sammen. Albummet er indspillet live, og derfor giver det også god mening at opleve det live. Det kan man følgende steder:

25-jan - København, P6Beat Rocker Koncerthuset (Udsolgt)
06-apr - København, Loppen – billetter kan købes her 
12-apr - Odense, Kulturmaskinen – billetter kan købes her 
13-apr - Aarhus, Atlas – billetter kan købes her

Varm op med "Ruin" fra albummet Future Plans:

ANNONCE