x

Reeperbahn: Interview med The Asteroids Galaxy Tour

Reeperbahn: Interview med The Asteroids Galaxy Tour

Hvordan var det at spille på Reeperbahn?
Lars: - Der var vildt mange mennesker, selvom vi er ukendte. Det var helt ude af proportioner.
Mette: - Det var fedt, selvom jeg følte mig lidt handicappet. Jeg brækkede håndledet to steder under indspilningen til en video til vores single i sidste uge. Jeg tror, de fangede den på "Behind The Scenes"-kameraet.
Lars: - Mette tog på hospitalet og kom tilbage og fortsatte optagelserne efter bare to timer. Vi havde kun en dag til det.

Hvordan ser det ud med at udgive en plade. I har ingen pladekontrakt?

Mette: - Vi har vores eget pladeselskab. Small Giants. Og et engelsk management (IE Music, som også har været manager for Robbie Williams og Roxy Music).
Lars: - Vi laver det hele selv. Video, mikser og producerer. Vores første single kom den 15. september. Og vi har allerede indspillet vores plade, den kommer i januar eller februar i England.
Mette: - Der er også en ep på vej, som kommer i USA om en måned.

Hvordan med iPod-reklamen? Er det kommet i stand gennem jeres engelske manager?

Lars: - Ja, og det er Steve Jobs selv, der har valgt "Around The Bend". Apples svar på Bill Gates. Så det er lidt vildt. Nummeret er et albumtrack og ikke engang en single.
Mette: - Vores manager ringede og fortalte, at de ville bruge det. Og vi har tænkt, skal vi eller skal vi ikke lave musik til reklamer. Men når det er Apple, er det jo helt vildt.

Hvad med jeres album? Det udkommer i England på grund af jeres kontakter derovre, men hvorfor kommer det ikke i Danmark samme tid?

Mette: - Man kan nok finde det gennem iTunes og sådan, men indtil videre bliver det udgivet først i England. Det kom lige lidt hurtigt med det hele.
Lars: - Når vi udgiver, så vil vi også gerne være fysisk til stede i det land, vi udgiver i. Vi skal blandt andet promovere albummet derovre. Vi vil helt vildt gerne udgive i Danmark, men sådan er det nogle gange, når det er et andet sted, det rykker først. Senere er planen, at det skal udkomme i USA, Danmark, Europa. Vi har lige fået at vide i dag, at vi er blevet playlistet på nogle af de store tyske radioer.

Hvordan er det egentlig med The Asteroids Galaxy Tour? Er I et band eller en duo?

Lars: - Vi startede som en duo, og det er også Mette og jeg, der skriver sangene. Men vi er et band. Det er ikke sådan, at de andre bare er med live. Det er jo vores venner, og det er ligesom et kollektiv, som The Asteroids Galaxy Tour opstår ud af.

MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA