x

Ville aldrig optræde i England igen – nu annoncerer han London-koncert

Ville aldrig optræde i England igen – nu annoncerer han London-koncert

For to år siden annoncerede Morrissey at han aldrig ville optræde i England igen. I en udtalelse til fansiden, og sit eget personlige talerør, True To You skrev den kontroversielle artist i 2015 følgende:

”Der er absolut ingen måde, hvorpå vi kan opnå interesse fra pladeselskaber i England, derfor er de to koncerter i Hammersmith de sidste to engelske koncerter. Vi er selvfølgelig taknemmelige for al interesse og loyalitet fra vores publikum .. gennem 28 år .. men uden nye udgivelser er der ingen grund til yderligere turné. Tak for alle de mange absolut fantastiske tider. Fornøjelsen og privilegiet er mit,” afslutter Morrissey med et citat fra The Smiths-klassikeren ”There Is A Light That Never Goes Out”.

gallery_large

Læs også: Morrissey annoncerer nyt album og tour

Manden, som har for vane at komme med stærke udtalelser, har nu fået tid til at tænke sig om. I forbindelse med udgivelsen af hans kommende album, "Low in High School", der udkommer 17. november, skriver NME nemlig, at Morrissey skal spille i London som en del af BBC Radio 6 Music Live, sammen med Robert Plant, Loyle Carner og Mogwai. 

Koncerterne løber af stablen i den engelske hovedstad i oktober, og Morrissey optræder 2. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA