x

Lise Westzynthius føjer datoer til koncertkalenderen

Lise Westzynthius føjer datoer til koncertkalenderen

Det er allerede annonceret, at Lise Westzynthius vil spille dobbeltkoncert med Efterklang på Store Vega den 14. marts. Men allerede 28. og 29. februar kan man opleve den dansk-finske sangerinde i Jylland, hvor hun med band optræder på henholdvis Studenterhuset i Ålborg og VoxHall i Århus.

Med sig vil hun blandt andet have materialet fra det seneste udspil "Siberian Mission", der føjede nye facetter til det drømmende univers, lytteren præsenteredes for på debuten "Heavy Dream" og den efterfølgende og meget roste "Rock, You Can Fly" fra 2004.

"Alle kunstnere søger efter det fuldendte udtryk. De fleste uden nogensinde at finde det. Men for den 29-årige Lise Westzynthius ser det ud til at være lykkedes", var GAFFAs anmelders første kommentar ved udgivelsen af sidstnævnte.

Inden solodebuten fra 2002 slog Westzynthius, sammen med blandt andre Mikael Simpson og modeskaberen Henrik Vibskov, sine folder i bandet Luksus.

Westzynthius liveband består af Henrik Poulsen (bas, kontrabas), Søren Bigum (guitar, kor), Ebbe Frej (trommer) og Marie Højlund (klaver, guitar, kor).

Mere info


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA