Nyhed

Machine Gun Kelly giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den amerikanske rapper Machine Gun Kelly giver koncert i Store Vega 15. september.

Cleveland-rapperen fik masser af omtale i 2018, ikke mindst på grund af sin beef med Eminem, som blandt andet udløste diss-tracket "Rap Devil", der var med på hans ep, Binge.

Machine Gun Kelly, også kendt som MGK, udgav sit første mix-tape Stamp of Approval i 2006 og fik hurtigt en fanbase, som blev udvidet i 2009, da han drog til New York og blev den første rapper i historien til at vinde ”The Apollo Talent Show”. Den bedrift resulterede i en pladekontrakt med det prestigefyldte pladeselskab Interscope Records.


I 2012 kom det store gennembrud med debutalbummet Lace Up. Albummet gik direkte ind sommer nummer to på Billboards R&B/Hip-Hop album-hitliste og opnåede blandt andet at vinde en MTV European Music Award. Siden har han udgivet albummene General Admission (2015) og Bloom (2017), der begge gik top 10 i USA.

MGK er også skuespiller og kan blandt andet opleves i Netflix-filmatiseringen af Mötley Crües selvbiografi, The Dirt, hvor han spiller gruppens trommeslager Tommy Lee. Han medvirker også i Susanne Biers Netflix-film Bird Box.

LÆS OGSÅ: Klichéerne står i kø, når historien om Mötley Crüe endelig filmatiseres


Billetsalget til koncerten begynder fredag den 5. april klokken 10 på Ticketmaster.

I 2017 gav Machine Gun Kelly et interview til GAFFA, hvor rapperen og intervieweren kom lidt skævt ind på hinanden i måske det tætteste, GAFFA i nyere tid er kommet på et "Ghita Nørby-øjeblik".

LÆS OGSÅ: Machine Gun Kelly til GAFFA: "Du må være motherfucking sindssyg!"


 

ANNONCE