x

Populære comeback-kids indtager Grøn

Populære comeback-kids indtager Grøn

Alphabeat vender tilbage med en brag, når de tager med Grøn-karavanen rundt i Danmark til sommer. 

Det er lang tid siden, en af Danmarks største pop-grupper har været samlet på scenen. Alphabeat er tilbage efter fem års stilhed og med både nyt materiale og de helt store hits er de klar til at feste med Grøn-publikummet.

Alphabeat har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som "Fascination", "10.000 Nights" og "Boyfriend", der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste. I marts vendte de altså tilbage til æteren efter fem års pause med singlen "Shadows", der har fået en god medfart. 

LÆS OGSÅ: Alphabeat er tilbage

Om at genoplive klassikerne og vise de nye numre frem på Grøn siger Alphabeat:

– Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan

– Grøn er et ret unikt sted, der samler vidt forskellige mennesker – mennesker, som har en fest sammen. At Grøn arbejder på at nedbryde barrierer og hylder mangfoldigheden gør, at Grøn for os bare er noget helt særligt.

Alphabeat spiller Grøn sammen med Scarlet Pleasure, Kesi, Kato, og Carpark North. Flere navne vil blive offentliggjort i løbet af foråret. 

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer.

Amager den 18. juli

Kolding 19. juli

Aarhus 20. juli

Aalborg 21. juli

Esbjerg 25. juli

Odense 26. juli

Næstved 27. juli

Valby 28. juli


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA