VIDEO: Ed Sheeran og Prins Harry laver sjov med deres hårfarve – for en god sag


“Det er ikke sjovt at være rødhåret. Det er ikke sjov.”

De to rødhårede englændere, Ed Sheeran og Prins Harry, er gået sammen og har lavet en komisk video, der tager pis på det at være rødhåret, i forbindelse med World Mental Health Day.

Prins Harry har delt videoen på den officielle Sussex Royal Instagram-side, der viser Ed Sheeran komme på besøg hos Harry, hvor Sheeran er overbevist om, at de skal gøre folk opmærksomme på, hvor svært det er at være rødhåret. Han finder dog ud af, at de i stedet skal snakke om vigtigheden af, at man ikke skal lide i stilhed, hvorefter Ed Sheeran hurtigt får slettet sit “Gingers Unite” PowerPoint-slide.

I virkeligheden er dette dog en komisk måde for de to engelske kendisser at skabe opmærksomhed på World Mental Health Day, hvor Harry og Sheeran sammen vil "sikre, ikke kun i dag, men hver dag, at man passer på sig selv, sine venner og dem omkring sig”. 

World Mental Health Day finder sted i dag, den 10. oktober, og i år har World Federation for Mental Health valgt, at temaet er forebyggelse af selvmord.

Ed Sheeran annoncerede i august ved slutningen på sin to-årige turné Divide Tour, at han ville trække stikket og tage en pause på 18 måneder for at bruge tid på sin familie og sin kone.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran trækker stikket


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA