x

VIRTUEL MASTERCLASS: Vanvittigt line-up med nogle af de største artister

VIRTUEL MASTERCLASS: Vanvittigt line-up med nogle af de største artister

De sidste virtuelle masterclasses med Jonas Risvig skulle have været afviklet her til aften, men nu løfter bagmanden sløret for et vildt program for fredag den 20. marts.

Jonas Risvig skulle oprindeligt have afsluttet fire dages live lektioner om skabertrang, med mere end 50.000 unge i sit virtuelle klasselokale. Men som tak for, at de unge blev hjemme sammen med ham og de mange gæster, fejrer han kreativiteten og den digitale socialisering med at køre en fuld skoledag, med en række af Danmarks allerstørste kunstnere.

Jonas Risvigs Instagram er på en uge vokset til at blive en af de mest populære indholdsplatforme for unge mennesker midt i krisen.

Gæstelærerne fredag den 20. marts bliver Helle Thorning-Schmidt, Lukas Graham, Peter Sommer, Christopher, Benal, Lord Siva, Tim Christensen og Scarlet Pleasure. 

En pressemeddelse skriver Jonas Risvig følgende:

"Vi taler direkte til de unge i målgruppen 13 til 18 år og taler praktisk og relaterbart om, hvordan man kan bruge sit værelse som et inspirerende værksted for ens kreative udvikling. Hvordan går Alex Høgh til casting, hvornår er Klamfyr nervøs, som da han var 12? Hvordan skriver Jada en sang og hvilke følelser har Lukas Graham til fælles med de unge, som lige nu sidder derhjemme afskåret fra vennerne og deres sociale liv?"

Sendeplanen ser således ud:

12:00: Peter Sommer, sanger

13:00: Benjamin Hav, rapper i Benal

14:00: Lord Siva, sanger

15:00: Tim Christensen, sanger

16:00: Emil Goll, sanger i Scarlet Pleasure

17:00: Christopher, sanger

19:00: Helle Thorning-Schmidt, tidligere Danmarks statsminister

20:00: Hella Joof, filminstruktør og forfatter

21:00: Lukas Graham, sanger


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA