x

Aerosmith-trommeslager udgiver selvbiografi

Aerosmith-trommeslager udgiver selvbiografi

Mens Steven Tylers selvbiografi foreløbig er udskudt til sommeren 2010, har Aerosmiths trommeslager Joey Kramer netop sendt sin selvbiografi på gaden, og er således det første medlem af det legendariske rockband, der udgiver sin version af bandets turnbulente historie. 

Under titlen "Hit Hard: Hitting Rock Bottom at the Top" fortæller Kramer om sine kampe med netop Tyler, sit stof- og alkoholmisbrug, det problematiske forhold til faderen og kampen mod depression. Som det hedder i bogens introduktion, med henvisning til den depression, der ramte Kramer midt under gruppens udsolgte verdensturne i 1997:

"Jeg har spillet trommer foran 80.000 skrigende fans og gået kold i mit eget bræk. Jeg har turneret i privatfly, kørt i limousiner og fået mere eller mindre enhver pige, når som helst. Jeg har også boet i rottereder og lortelejligheder, været fanget i en brændende bil, hvor jeg fik tredjegradsforbrændinger over hele kroppen, opbygget gæld på hundredetusindvis af dollars og set min far dø en langsom og smertefuld død. Men jeg havde aldrig følt noget som denne depression (...) Denne gang var der kun mig og min egen smerte, og jeg kunne ikke se nogen udvej..."

Bogen markedsføres som "not just another rock'n'roll memoir", men også en mere almengyldig historie om en mand og hans dæmoner, og er blevet til gennem flere år i samarbejde med co-writerne William Patrick og Keith Garde. Da Kramer konfronterede Tyler med uddrag fra den, skal forsangeren angiveligt have sagt. "Hey, så længe det bare er sandheden, er det fint med mig".

Hele bandet bidrog i 1997 til Stephen Davis' bandbiografi "Walk This Way: The Autobiography of Aerosmith". Hør Joey Kramer fortælle om sin aktuelle biografi her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA