x

Mnemic og The Asteroids Galaxy Tour til Skanderborg

Mnemic og The Asteroids Galaxy Tour til Skanderborg

Indtil nu er blandt andre det svenske popnavn Kent og danske Dúné føjet til sommerens festivalprogram i Skanderborg, og nu har den smukke festival fire nye navne klar.

Festivalen får besøg af to tunge metalbands, når svenske The Bones og danske Mnemic indtager scenen i bøgeskoven. Sidstnævnte har netop løsladt deres fjerde album "Sons of The System", som ikke imponerede GAFFAs anmelder Keld Rud synderligt. Han tildelte albummet tre stjerner, da det ifølge ham ikke levede op til forgængeren. Men mon ikke Mnemic-fans nok skal få sig en god oplevelse på årets smukkeste festival, uanset om bandet byder ind med nyt eller gammelt. 

Skanderborg inviterer også deres gæster på musik af den poppede art, der bliver i hvert fald mulighed for at svinge træbenene, når danske The Asteroids Galaxy Tour træder ind på scenen. Fra dette band har man sikkert allerede skrålet med på de ørehængende radiohits "Around The Bend" og "Golden Age". The Asteroids Galaxy Tour har høstet stor succes i udlandet, hvilket måske skyldes musikmagasinet NME's vittige kommentar om, at bandet er den bedste danske eksportvare siden bacon.

Endeligt er der mulighed for at stifte bekendtskab med københavnske Babylove & The Van Dangos, hvis man da ikke allerede har gjort det. Bandet befinder sig under genrehatten 'ska', der er grundlagt i Jamaica og blandt andet tæller genrer som reggae og rocksteady.

Danmarks Smukkeste Festival afvikles fra den 4-8 august og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA