x

Steven Tyler overvejer American Idol

Steven Tyler overvejer American Idol

Der har før været skærmydsler i Aerosmith, fordi forsanger Steven Tyler lægger planer uden at informere sine bandkolleger. Sidste år holdt han pludselig pause fra bandet for at fokusere på et soloprojekt uden at orientere de andre. Han blev dog genforenet med gruppen, som for tiden er på turné, men nu har han tilsyneladende planer om at blive dommer i American Idol, hvor både Simon Cowell og Ellen DeGeneres har meldt deres afsked. Dette irriterer guitarist Joe Perry voldsomt, blandt andet fordi bandet ikke er blevet orienteret. Til Boston Herald udtaler han:

"Der var en fest i Studio 54 efter vores koncert i Vegas, som ingen af os vidste noget om, og dér sagde Steven åbenbart noget om det. Efter at have arbejdet med mig i 40 år, hvorfor kan han ikke fortælle mig noget? Hvorfor dette hemmelighedskræmmeri?"

Joe Perry fortæller videre, at han opsøgte Steven Tyler i dennes omklædningsrum forleden for at få en forklaring, men Tyler svarede, at han ikke måtte sige noget. Til dette raser Perry: "Vi får det at vide, som om det er en fast aftale. Hvis Steven har forpligtet os til et tv-show, så påvirker det os andre."

Aerosmith blev dannet i Boston, Massachusetts i 1970 og debuterede med et selvbetitlet album i 1973. Det blev et pænt hit, og det store gennembrud kom i 1975 med gruppens tredje album "Toys In The Attic", der til dato har solgt ottedobbelt platin i USA og blandt andet indeholder kæmpehittet "Walk This Way". Seneste album er coveralbummet "Honkin' On Bobo" fra 2004.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA