x

Nibe Festival klar med de første navne

Nibe Festival klar med de første navne

Når der er koldt og vådt udenfor, er det rart at kunne tænke på, at der er noget på den anden side at glæde sig til. En af disse ting er de danske sommerfestivaler, og nu melder Nibe Festival sig under fanerne blandt de festivaler, der er klar med de første navne til programmet.

Den nordjyske festival har ifølge en pressemeddelelse kigget på ønsker fra deres publikum, og blandt de fem mest ønskede danske navne finder man Dúné og Alphabeat, der har sagt ja til invitationen om at spille på 2011-udgave af Nibe Festival.

Ingen af de to grupper behøver vel synderlig præsentation, men det skal da lige nævnes, at begge grupper har to udspil bag sig, og at Dúné skulle være godt i gang med at indspille album nummer tre. Gruppen har netop mistet det kvindelige islæt Cecilie Dyrberg og er nu nede på seks mand (samme antal som Alphabeat). Men med kommende koncerter denne måned i den nye opstilling og med et halvt år inden de første sommerfestivaler, har bandet masser af mulighed for at finde ud af, hvordan de skal klare sig fremover som drengeband.

Fra Nibe Festival forlyder det, at man i løbet af ganske kort tid vil løfte sløret for yderligere navne til næste års program, som på fem scener skal byde på omkring 100 koncerter.

Nibe Festival afvikles i dagene 29. juni til 2. juli 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA