x

Darkness Falls giver koncert

Darkness Falls giver koncert

Duoen Josephine Philip og Ina Lindgren, der sammen udgør Darkness Falls, giver koncert den 17. november på Husets Teater i København. Det er en mørkt elektro-inspireret pop-duo, der efterfølgende skal i studie-hi, for at gøre klar til indspilningerne af deres opfølger til den vellykkede og roste debutplade "Alive In Us" fra 2011.

Dengang skrev GAFFAs anmelder Erik Barkman:

"Under Trentemøllers kyndige opsyn har JaConfettis Josephine Philip og tidligere Favelachic-bassist Ina Lindgren drejet en stemningsfuld og appetitlig samling numre, lige dele Dum Dum Girls, Mazzy Star og Portishead. For nu at nævne tre repræsentanter for stilarter, duoen trækker tunge veksler på.

Alive In Us er fuld af interessante musikalske sammenstød, men de musikalske byggeklodser er ofte så genkendelige, at en fornemmelse af deja vu ligger lige om hjørnet. Har verden virkelig brug for flere Ennio Morricone-pasticher à la Paradise Trilogy II? Jeg tvivler, men overgiver mig alligevel hellere end gerne til Darkness Falls' filmiske stemninger og inciterende melodier. Potentialet er stort og åbenlyst."

Hvorvidt dette potentiale bliver indfriet, skal blive spændende at erfare på deres kommende opfølger, men indtil da kan man høre duoen i selskab med duoen Cancer på Husets Teater, som udgøres af Chorus Grant-bagmanden Kristian Finne Kristensen og When Saints Go Machine-frontmanden Nikolaj Manuel Vonsild. De beskriver det som "uro roligt og rådne lyde - future ballads fra rummet ved siden af". Efterfølgende vil et meget prominent dj-team spille i kælderen, nemlig Trentemøller, Djuna Barnes og Spleen United djs.

Se mere om Darkness Falls på deres hjemmeside. Billetter til koncerten med Darkness Falls og Cancer den 17. november på Husets Teater i København kan købes via GAFFA Live.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA