x

Signeret Morrissey-plakat på auktion

Signeret Morrissey-plakat på auktion

Den tidligere The Smiths-sanger og nuværende dyrevelfærdsforkæmper (og soloartist) Steven Patrick Morrissey forsætter den uendelige kamp om bedre forhold for verdens dyr. Seneste tiltag er et samarbejde med sangerens danske distributionsselskab Target Distribution og den danske forening for dyrevelfærd Anima, som har sat en signeret plakat på auktion for at samle ind til den gode sag.

Siden The Smiths’ ”Meat Is Murder”-album fra 1985 har Morrissey været udtalt vegetar, og han har ved flere lejligheder talt dyrenes sag, blandt andet i denne måneds GAFFA, hvor han siger: – Uheldigvis ser man skræmmende meget pels i København, især blandt de helt unge og de meget ældre kvinder, og det er et mysterium for mig. Jeg går ud fra, at en del af deres hjerne ikke virker, og jeg prøver ikke på at være sjov. Jeg forstår ikke, at folk kan ignorere den tragedie, som den pels, de bærer, er blevet skabt under.

Fra i dag og ti dage frem vil plakatauktionen være åben. Alle penge går selvfølgelig ubeskåret til Animas aktiviteter, som på mange områder kan sammenlignes med verdens største dyrerettighedsorganisation PETAs.

Auktion

Læs mere på Animas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA