x

The National giver dansk intimkoncert

The National giver dansk intimkoncert

De amerikanske melankoli-rockere The National er blandt årets hovednavne på Roskilde Festival og spiller på Orange Scene lørdag aften den 6. juli. Nu har bandet lige tweetet, at de også giver en koncert i noget mere intime rammer, nemlig på Loppen i København 20. juni med plads til 400 personer. Loppen var stedet, hvor bandet gav deres første københavnske koncert i 2005. På det tidspunkt var gruppen aktuelle med deres tredje album, "Alligator". GAFFA gav i øvrigt koncerten de maksimale seks stjerner under overskriften "Smuk og besjælet urban americana. Så bliver det ikke meget bedre!"

I maj i år udsendte The National deres sjette album, "Trouble Will Find Me".

Billetsalget til koncerten begynder onsdag den 12. juni klokken 09 på Billetlugen, fortæller bandet på Twitter.

The National kan også opleves i Forum 2. november. Her er kapaciteten 10.000 personer, og der er stadig ledige billetter, som du kan finde via GAFFA Live.

The National har et tæt forhold til Danmark, ikke mindst fordi gruppens multiinstrumentalist Aaron Dessner er dansk gift. Han mødte faktisk sin senere kone ved en The National-koncert i Amager Bio i 2007. Læs mere om bandet, deres nye album og deres danske forbindelse i dette GAFFA-interview.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA