x

Morrissey ikke til Grand Prix

Morrissey ikke til Grand Prix

De fleste var nok en smule overraskede, da det kom frem, at BBC havde kontaktet Morrissey med henblik på at få ham til at deltage i Melodi Grand Prix.

Henvendelsen kom, efter at Morrissey selv havde udtalt, at han var rystet over, at sidste års engelske Grand Prix-vinder havde fået en bundplacering i den internationale udgave.

Han sluttede udtalelsen med at undre sig over, hvorfor BBC dog ikke havde spurgt ham, om han ville deltage, hvilket de så efterfølgende gjorde.

Men nu udtaler BBC, at de efter at have talt med Morrissey ikke kan gennemføre et samarbejde med ham, og at han helt sikkert ikke vil deltage i årets Melodi Grand Prix.

Morrissey var blot én blandt en række kendte sangskrivere, der er blevet kontaktet for at hjælpe England over deres nuværende Grand Prix-krise, hvor det er ti år siden, de sidst har vundet konkurrencen.

Sjovt nok åbner Morrisseys afbud døren for Jarvis Cocker, der har udtalt, at han også gerne vil deltage i Grand Prix - dog ikke hvis han skulle konkurrere imod Morrissey. Det behøver han jo så ikke nu, så lad os håbe, at BBC så kan finde ud af at samarbejde med ham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA