Nyhed

VILDT: Michael Learns to Rock spillede for 110.000 mennesker i Indien

Den danske poptrios succes i Asien er tilsyneladende usvækket

Det er efterhånden 31 år siden, det aarhusianske popband Michael Learns to Rock slog eftertrykkeligt igennem med deres selvbetitlede debutalbum.

"I'm not an actor, I'm not a star / and I don't even drive my own car," sang Jascha Richter på singlen "The Actor" - og det dér med ikke at være en stjerne skulle hurtigt blive en sandhed med betydelige modifikationer.

Bandet fulgte op med Colours (1993) og Played on Pepper (1995), som blandt andet bød på ørehængeren "Someday". Og da bandets momentum herhjemme var ved at være forbi, blev successen bare ved med at vokse ude i verden.


Michael Learns to Rock har således fortsat et kæmpepublikum i adskillige sydøstasiatiske lande - og åbenbart også i Indien, hvor de netop har optrådt for et kæmpepublikum på over 110.000 mennesker.

"Det er svært at sige farvel til Indien, men vi vil bevare alle minderne," skriver MLTR på deres sociale medier, og sender samtidig en særlig tak til kæmpepublikummet i Tura i den indiske delstat Meghalaya. Du kan ser opslaget herunder.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Michael Learns To Rock (@michaellearnstorock)


I forbindelse med deres turné i landet har MLTR også givet interview til flere indiske medier. Herunder India Express, hvor guitarist Mikkel Lentz blandt andet svarede på, hvordan gruppen har udviklet sig siden starten for over tredive år siden:

"Vi var næsten stadig børn, da vi begyndte i starten af vores tyvere. Vi havde aldrig rejst rundt i verden, så vi troede, at Danmark var verdens centrum, og at vi befandt os i midten" lød det fra Lentz, som fortsatte:


"Men det har det at rejse rundt og se verden gennem alle disse år ændret på. Jeg tror også, at det har modnet os som mennesker. Det er vi meget taknemmelige over, og overfor de fans, som har gjort det muligt."

I interviewet kom Lentz også med et bud på, hvordan gruppen har formået at holde sig relevante for et stort publikum, her tre årtier nede ad landevejen:

"Vi er ikke ret gode til at holde trit med musikalske trends...vi prøver følelsesmæssigt. For omkring 25 år siden opgav vi at følge med i de nye tendenser. Så vi spiller egentlig bare de sange, Jascha skriver, så ærligt som muligt. Vi er ikke afhængige af nye maskiner, vi spiller dem bare... som klassiske popsange."


LÆS OGSÅ: Dansk band optræder som de første i Myanmar i 60 år

ANNONCE