Nyhed

Nye navne til Sound Of Copenhagen Live

Kravlegården for Danmarks talentmasse føjer yderligere navne til programmet

Når Sound of Copenhagen lørdag d. 18. oktober endnu engang præsenterer deres bud på lyden af København anno 2014, er der lagt op til en elektronisk fest af de større. Kill J, Sekuoia og Visti & Meyland er i dag blevet tilføjet programmet, der i forvejen tæller Thomas Barfod, Brynjulfur og londonbaserede Oceaán.

Visti & Meyland

Samarbejdet mellem dj Peter Visti og producer Jakob Meyland begyndte tilbage i 2003, hvor en fælles musikalsk passion bragte dem sammen. Det resulterede i flere 12"-udgivelser – blandt andet på Warner Music. I 2010 udkom så Visti & Meylands selvbetitlede debutalbum indeholdende singlen "Yes Maam (All Nite)". Duoens musikalske univers byder på et mix af Ibiza-disco og minimalt electro krydret med Jakob Meylands karakteristiske vokal.

Kill J

Danske Kill J – tidligere bestående af frontkvinde Julie Aagaard og keyboardspiller Lennart Rasmussen, nu et soloprojekt for Julie Aagaard – nyder godt af en massiv hype i udlandet. Det seneste halve år har Kill J høstet utallige roser fra førende musikmedier verden over. I sommeren 2013 fik Kill J sit gennembrud med 1. singlen "Phoenix". BBC Radio 1, The Guardian, Indieshuffle samt bunkevis af internationale blogs tog hurtigt projektet til sig og spåede Kill J succes i de kommende år. Interessen for Kill J har også udmøntet sig i koncerter på Spot Festival og Roskilde Festival. Den udenlandske interesse har også medført sig to koncerter på den norske festival by:Larm. Koncerten ved Sound Of Copenhagen Live giver dog publikum en mulighed for at opleve Kill J's univers i helt anderledes rammer.

Sekuoia

Bag Sekuoia gemmer sig den 21-årige københavner Patrick Bech-Madsen, som med en hybrid af dubstep og eksperimenterende electronica har haft stor succes, både på den danske og udenlandske musikscene, det forgangne år. Sekuoia har senest udsendt en ep på det anerkendte label "Project: Mooncircle" fra Berlin og har på trods af sin unge alder allerede optrådt på en lang række nationale og internationale festivaler som eksempelvis Spot Festival, Roskilde Festival, Trailerpark Festival, Strøm Festival, Click Festival og til Stella Polaris.

Koncerten den 18. oktober i DR's Koncertsal er stablet på benene igennem et samarbejde mellem Sound Of Copenhagen, Lenovo, MetroXpress og DRs koncerthus.    

Find billetter via GAFFA Live.

ANNONCE