x

Hør nyt nummer med NorthSide-aktuelle Beck og Flume

Hør nyt nummer med NorthSide-aktuelle Beck og Flume

Beck (billedet) og Flume har netop offentliggjort et nyt fælles nummer, "Tiny Cities", som medvirker på Flumes andet album, "Skin", som udkommer i morgen, fredag den 27. maj.
 
Sangen blev lanceret i aftes på Apple Musics Beats 1-radioshow med Zane Lowe, der interviewede de to musikere om samarbejdet.
 
Den australske producer Flume fortalte, at han tog en Uber-bil til Becks hjem. "Jeg tog min laptop med og spillede bare noget musik og sang noget," fortæller han.
 
Beck tilføjer: "Vi satte bare en mikrofon til hans laptop. Jeg kan huske, at jeg havde denne her Neumann-mikrofon fra 1950'erne, denne smukke ting, og vi sluttede med at tilslutte en Shure-mikrofon, og jeg løb bare rundt om huset og sang en masse volapyk. Jeg strejfede om i huset og talte i tunger."
 
GAFFAs anmelder Jens Dræby er begejstret for Flumes nye album "Skin", som han tildeler de maksimale seks stjerner under overskriften "En mesterværk, man kan ryste røv til". Læs anmeldelsen her.
 
Både Beck og Flume kan opleves på årets NorthSide-festival, begge søndag, så måske kan man opleve dem på scenen samen. Flume giver ligeledes koncert i Falconer Salen 7. november. Der er stadig ledige billetter.
 
Hør sangen her:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA