x

Djämes Braun er tilbage

Djämes Braun er tilbage

"Festen fortsatte i mit hoved, efter jeg gik af scenen"

Djämes Braun er tilbage med "Halleluja", den første single, siden den tidligere dancehall-med mere-duo blev til et soloprojekt ved udgangen af 2017, hvor Kenno gik ud. Hør sangen nedenfor.

Det resterende medlem Pilfinger alias Lasse Kramhøft har dog turneret med gruppens liveband på landets festivaler i 2018, og det har givet ham lyst til at skrive ny musik. 

LÆS OGSÅ: Djämes Braun fortsætter alligevel – som soloprojekt

”At være ude at spille og mærke energien fra publikum gav mig virkelig blod på tanden til at skabe mere musik i Djämes Braun-regi. Festen fortsatte i mit hoved, efter jeg gik af scenen, og den vibe inspirerede mig til at skrive ’Halleluja’”, fortæller Pilfinger og fortsætter:

”Djämes Braun er uregerlig, god energi. Det er kombinationen af, hvad din mor lærte dig af venlighed og godhed som barn og din fars mest obskure byture", forklarer han.   

"Halleluja" er et baile-inspireret nummer med sydamerikanske rytmer og fortsætter dermed Djämes Brauns tradition for festlige, dansevenlige sange.

Djämes Braun fik for alvor opmærksomhed, da de i 2012 vandt talentkonkurrencen KarriereKanonen, og samme år udgav de deres selvbetitlede debut-ep. I 2013 udkom endnu en ep, Farlig tiger, og i 2015 udsendte de deres første og eneste album, Modgift, der modtog platin-certificering for salg og streaming.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Djämes Braun: Modgift

Blandet duoens mest kendte sange kan nævnes "Kom og giv mig alle dine penge" (2013, modtog platin for streaming), "Kvinder og kanoner" (2013, med Barbara Moleko), "Fugle" (2014, streamede til dobbeltplatin), "Inficeret" (2015, streamede til guld) og "Dem vi var" (2016).

Hør "Halleluja":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA