Så meget tjente Ed Sheeran sidste år

Så meget tjente Ed Sheeran sidste år

Der er lige nok til at komme gennem dagen...

Det er nok ikke en stor hemmelighed, at nutidens største musikstjerner tjener en god portion penge, og blandt de allerstørste stjerner er få større end Ed Sheeran.
Et nyligt offentliggjort årsregnskab fra sangerens firma afslører præcist, hvor meget overskud der var på hans bankkonto i 2018 – og det er bestemt ikke småpenge, skriver NME.com

Regnskabet fra Ed Sheeran Limited lyder på et plus på 32 millioner pund, svarende til godt og vel 273 millioner danske kroner for året 2018 (som dog var et lille fald på små fire millioner pund fra året før). Af dem udbetalte Sheeran godt og vel 17 millioner pund til sig selv, svarende til 143 millioner danske kroner. Lidt hurtig hovedregning, og tilbage står det faktum, at Sheeran personligt har modtaget cirka 391.000 kroner om dagen.

LÆS OGSÅ: Nu tjener Ed Sheeran ikke penge på “Shape of You”

Der fremgår også andre detaljer fra regnskabet, såsom at Ed Sheeran Limited betalte 37 millioner kroner i skat. 

Det siger sig selv, at pengene ikke kommer af sig selv, og Sheeran har da netop også lige afsluttet sin Divide-turné, som har stået på i to et halvt år. Han vil nu holde 18 måneders koncertpause, da han planlægger at bruge mere tid med sin forlovede Cherry Seaborn.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran trækker stikket


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA