x

Robbie Williams ikke på fuld tid i Take That

Robbie Williams ikke på fuld tid i Take That

Spekulationer omkring Robbie Williams' eventuelle tilbagevenden til gruppen Take That fik vind i sejlene, efter at den engelske sanger på sin hjemmeside i sidste måned skrev, at han ville "elske" igen at blive en del af boy-bandet. Williams' manager Tim Clark manede dog til besindighed i et interview med avisen The Sun, hvor det blev understreget, at der ikke er nogle planer om at vende tilbage til Take That på permanent basis, og at Robbie Williams er mere fokuseret på sin solo-karriere.

"De er alle sammen gode venner igen. Om Robbie dukker op på Wembley Stadium, er op til ham. Men han kommer ikke til at være et fuldtidsmedlem." udtaler Tim Clark til avisen.

Robbie Williams forlod Take That tilbage i 1995, hvorefter bandets karriere lige så stille gik i stå, og gruppen til sidst gik i opløsning. Siden er boy-bandet blevet gendannet uden Robbie Williams, og har i de seneste år haft stor succes med deres comeback. De resterende drenge i Take That, Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald og Mark Owen, har tidligere antydet, at Williams godt kunne vende tilbage til gruppen efter deres tour i Storbritannien.

Robbie Williams forventes, på trods af de mange spekulationer, at udgive et nyt album på EMI i løbet af 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA