x

I morgen er der Flæsk

I morgen er der Flæsk

I morgen afholdes det tredje Klub Flæsk-arrangement i Kødbyen, og i den forbindelse har dj og producer Kasper Bjørke (billedet) valgt musikken.

På programmet er blandt andet electropop fra Pink Marines og de svenske dance-rockere This Is Head, hvilket bliver deres første koncert på dansk asfalt.

Ud over livemusik med Pink Marines og This Is Head har Bjørke også udvalgt festens djs, og hans valg er faldet på Good Tape Grrrls og Rosemary.

Om sine valg udtaler Kasper Bjørke i en pressemeddelelse:

"Pink Marines er fyldt med energi, attitude og eftertænksomme sange som 'Too Many Cunts On the Dancefloor'. Det svenske band This Is Head høster pt. tonsvis af roser for deres debutalbum '0001', og så minder bandet lidt om gammel U2, lidt om krautrock, og indimellem om The Cure – og så er de alligevel helt anderledes og leverer punkbaserede syre-arrangementer med poppede hooks."

Det er tredje gang, Flæsk løber af stablen. Til de to foregående arrangementer har det været When Saints Go Machine og Turboweekend, der har stået for udvælgelsen.

Flæsk foregår i morgen, fredag den 23. april, i Kontraframes lokaler i København. Der er gratis entré, whiskey-sjusser og flæskesvær.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA