x

Moby starter metalband

Moby starter metalband

Det lyder nærmest som en dårlig vittighed, men den skulle være god nok. Den 44-årige Moby har fundet sammen med tre musikere i et heavy metal-band ved navn Diamondsnake, der spiller deres første koncert 17. juni i New York.

Ifølge Blabbermouth gik Moby i april måned i studiet sammen med musikerne Dave Hill, Phil Costello og en fyr ved navn Tomato, hvor de indspillede femten sange, hvoraf syv af dem kan høres på gruppens MySpace-side. Her finder man sange med titler som "Rock And Raw", "What The World Needs Now Is Rock" og "Storm The Fucking Kastle".

Moby har gennem sin lange karriere beskæftiget sig med en lang række elektroniske genrer, og i de tidlige firsere slog han sine folder i forskellige hardcore-bands i New York. Men heavy metal har han altså ikke tidligere beskæftiget sig med. Det bliver der med Diamondsnake lavet om på, og ifølge bandets MySpace-side er planen i første omgang at spille koncerter i New York og Los Angeles, og så vil tiden vise, hvad fremtiden bringer for bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA