x

The Strokes-plade nærmer sig udgivelse

The Strokes-plade nærmer sig udgivelse

Julian Casablancas, frontmand i det anerkendte amerikanske rockband The Strokes, annoncerede tirsdag, at bandets fjerde album er gjort færdigt. I samme omgang fortalte han, at han ikke forventer albummet er ude før om nogle måneder.

Meldingen er kommet via Casablancas' twitter-profil, hvor han giver følgende besked:

"[Albummet vil] stadig ikke være ude før om nogle måneder - mixning, etc. Men vi har lavet det færdigt - i går faktisk."

Som vi tidligere har fortalt, så bliver albummet lavet sammen med den prisvindende tekniker Gus Oberg og produceret af bandet selv. De havde ellers i første omgang allieret sig med produceren Joe Chiccarelli, der blandt andet har arbejdet med U2, The Shins, Beck, Björk, The White Stripes og mange flere.

Bandet fortalte i oktober sidste år, at der ikke var enighed omkring det foreliggende materiale, og om det var godt nok til albummet. Siden hen annoncerede de, at de var taget i Avatar Studios i New York for at indspille igen, og nu foreligger det altså - at albummet er færdigt.

Opfølgeren til "First Impressions On Earth" fra 2006 forventes ude tidligt i foråret 2011 - der foreligger endnu ingen officiel titel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA