x

I Got You On Tape tager på Europaturné

I Got You On Tape tager på Europaturné

I de seneste år har I Got You On Tape fået stigende succes med plader som "Spinning For The Cause" (2009) og "Church Of The Real" (2011). I 2010 vandt de den prestigefyldte P3-Pris, der for alvor banede vejen til det brede publikum for bandet, der siden blandt andet har spillet på Roskilde Festival 2012 for mere end 20.000 mennesker.

Bandet har ikke tidligere for alvor prøvet kræfter med udlandet, men nu skal det ske. I Got You On Tapes seneste album, det kritikerroste "Church Of The Real" fra september 2011 – der fik fem stjerner i GAFFA – blev i november 2012 udgivet i hele Europa, og bandet spillede en række europæiske koncerter i forbindelse med udgivelsen, blandt andet på den tyske Reeperbahn Festival.

I de følgende uger tager gruppen endnu en gang på turné uden for landets grænser for at følge op på den interesse, udgivelsen allerede har genereret i udlandet.

I Got You On Tape debuterede i 2006 med et selvbetitlet album, der i 2007 blev fulgt op af "2" og siden af de to ovennævnte udgivelser. Gruppens sanger Jacob Bellens har også udgivet tre album med sin anden gruppe, Murder, og i november 2012 solodebuterede han med det meget roste album "The Daisy Age". Til april tager han på Danmarksturné.

Tourplan for I Got You On Tape:
Jan 10 Zoom, Frankfurt
Jan 11 The Great Räng Teng Teng, Freiburg
Jan 12 Rote Fabrik, Zürich
Jan 13 Rhitz, Wien
Jan 14 Schocken, Stuttgart
Jan 15 Groove Station, Dresden
Jan 16 Comet Club, Berlin
Jan 24 W2, Den Bosch
Jan 25 Asteriks, Leeuwarden
Jan 26 Patronaat, Haarlem


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA