x

The Strokes ude med ny video

The Strokes ude med ny video

The Strokes har afsløret deres nye musikvideo til deres nye single, "All The Time". 

Videoen består af en montage af bandets karriere, fra den spæde start til i dag, hvor der vises små klip fra deres livekoncerter gennem de sidste 15 år. 

"All The Time" kommer fra bandets kommende femte studiealbum "Comedown Machine", der udkommer den 25. marts. Bandet har allerede offentliggjort en anden forsmag i form af "One Way Trigger"

The Strokes' debutalbum "Is This It" udkom tilbage i 2001 og gav dem deres helt store internationale gennembrud. I 2003 fulgte de så op med albummet "Room on Fire" og i 2006 "First Impressions of Earth". Herefter valgte bandet at tage en fem års lang pause og fokusere på soloprojekter, inden de i 2011 vendte tilbage med albummet "Angles", der bragte dem forbi Roskilde Festival. Albummet fik også flotte anmeldelser, blandt andet gav GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen hele fem stjerner. 

Gruppen har indtil nu ikke villet tale med pressen om det nye album, men bassist Nikolai Fraiture har udtalt til dj'en Zane Lowe i hans program på Radio 1, at gruppen ikke har nogen planer om at tage på tour lige foreløbig med deres nye album. 

Du kan se videoen til den nye single "All The Time" via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA