x

Lou Reed døde af leversvigt

Lou Reed døde af leversvigt

Det har indtil nu været uvist, hvad der forårsagede Lou Reeds død søndag den 27. oktober. Nu fastslås det dog af Dr. Charles Miller fra Cleveland Clinic i Ohio, hvor Lou Reed blev behandlet, at det som ventet var leversvigt, der var skyld i rocklegendens endeligt, skriver New York Times.  

Lou Reed fik tidligere i år en levertransplantation og har siden da været i behandling. Dette stoppede dog for få dage siden, da det stod klart for den legendariske musiker, at hans liv ikke stod til at redde. Han forlod derefter hospitalet og drog mod sit eget hjem i Amagansett, New York, på Long Island, hvor han i søndags gik bort.

Som en hyldest til den store stjerne, som Lou Reed var, har flere af GAFFAs skribenter været ved tasterne gennem tiderne. I forbindelse med Reeds død tegnede GAFFAs Torben Holleufer en portræt af legenden, som du kan læse her.

Da Lou Reed fyldte 70 i marts 2012, bragte GAFFA et stort portræt af ham og hans jævnaldrende Velvet Underground-kollega John Cale. Du kan læse portrættet i GAFFAs artikelsektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA