x

Sufjan Stevens vender tilbage med nyt album

Sufjan Stevens vender tilbage med nyt album

Vi hørte sidst rigtigt fra Sufjan Stevens, da han i 2010 udgav "The Age of Adz". Nu er han langt om længe klar med nyt album den 30. marts. Se teaser her forneden.

Den kreative Stevens har ellers holdt sig godt beskæftiget i mellemtiden. Han har arbejdet med ballet, lavet soundtrack til en rodeo-dokumentar, udgivet julesange, og udgivet et album og en ep med sit sideprojekt Sisyphus. 

Det nye album kommer til at hedde "Carrie & Lowell" og er navngivet efter Stevens' mor og stedfar. Dets 11 sange omhandler "livet og døden, kærligheden og tabet, og kunstnerens kamp for at få mening ud af kærlighedens skønhed og grimhed."

Det skulle også markere en tilbagevenden til Stevens' "folk roots", ifølge pressemeddelelsen. Medvirkende på albummet er Casey Foubert, Laura Veirs, Nedelle Torrisi, Sean Carey, Ben Lester og Thomas Bartlett. 

"The Age of Adz" blev vel modtaget i GAFFA, hvor musikanmelder Michael José Gonzalez ikke tøvede med at give fem stjerner. Han skrev: "Det er ikke samme tårnhøje niveau, der holdes hele albummet igennem, men de højdepunkter, der er, er til gengæld så himmelstormende, at de fem stjerner her uddeles uden at blinke."

Du kan se teaser for det kommende album her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA