x

Snart kan du bestille Emil Stabil til at crashe din baghave

Snart kan du bestille Emil Stabil til at crashe din baghave

I næste uge kan du byde på at få rapperen Emil Stabil til at optræde i din egen have, når fire koncerter sættes til salg via auktionshuset Lauritz.com. Rapperen garanterer “en hjernedød fest.” 

Et særegent koncertkoncept ser dagens lys 1. juli.  

Her kan du nemlig byde på at få rapperne Emil Stabil og Michael Williams til at optræde i din egen baghave. Det forgår hos auktionshuset Lauritz.com, hvor fire koncerter bliver sat til salg til højstbydende.  

Med i handlen følger også anlæg, dj, drikkevarer og mad. Om konceptet, der har fået navnet “The Emil Stabil Cookout”, udtaler Emil Stabil i en pressemeddelelse: 

“Jeg glæder mig for sygt til at komme ud og spille! Og så i folks baghaver. Jeg garanterer, at det bliver en hjernedød fest.” 

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Zulu Awards – en hyldest til dem, der lytter og ser med 

Auktionen starter den 1. juli og afsluttes den 16. juli. Koncerterne afholdes herefter fredage eller lørdage i perioden 17. juli til den 8. august.  

Emil Stabil er ophavsmand til en række hits. Blandt andet sidste års “En Sang” med Gucci Mane, “Allerede Is” og gennembrudshittet “Er det en fugl?” fra 2015.  

Sidst GAFFA anmeldte Emil Stabil, var i 2017, hvor hans omdiskuterede koncert på Roskilde Festival delte anmeldervandene. GAFFA kaldte det en “rodet eftermiddagsfest” og kvitterede med to stjerner.  

Se, hvordan det gik, da Emil Stabil tidligere i år optrådte til Zulu Awards:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA