x

Vandt du White Stripes i lokomotivværksted

Vandt du White Stripes i lokomotivværksted

Den stort anlagte koncert med garagerockerne The White Stripes, The Raveonettes og amerikanske The Greenhornes samt dj Lars Top-Galia (eks-Sort Sol) i lokomotivværkstedet ved Fisketorvet i København 26. oktober blev udsolgt på ti minutter, men var du ikke blandt de heldige, der nåede at købe, havde du her mulighed for at vinde billetter til den eksklusive koncert. Læs mere nedenfor, men først lidt om selve koncerten, der er endnu en såkaldt TDC Blå Tone-koncert.

TDC Blå Tone er navnet på et initiativ, der har til formål at præsentere det danske koncertpublikum for en række helt unikke koncertoplevelser med store kunstnere og særprægede koncert-locations.

Tidligere har Blå Tone, som er sat i værk af TDC, arrangeret en koncert med Kashmir i et fly i 35.000 fods højde, man har kunnet opleve Alicia Keys i det Kongelige Teater og Lauryn Hill har spillet på Den Flydende Scene i Københavns Havn. Og det fjerde arrangement i rækken af spændende initiativer står på ingen måde tilbage for de tidligere.

Blå Tone har således sat henholdsvis The White Stripes, The Raveonettes og The Greenhornes i stævne til et brag af en koncert, der vanen tro vil udspille sig på en unik location. Det bliver nemlig lokomotivværkstedet med dets vaskehaller og togskinner, der for første gang nogen sinde skal lægge scene til en koncert, og det må siges at være noget af en indvielse.

Lokomotivværkstedet ligger på baneanlægget ved Fisketorvet i København nogle hundrede meter fra hovedbanegården.

Som sagt havde vi en stabel billetter på højkant til dette eksklusive arrangement. Og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Loretta Lynn.

De heldige vindere, der har fået besked, er følgende:
Natasha Andersen
2830 Virum

Dan Kiilerich Rosemunte
5230 Odense M

Pauline Kacprzak
2000 Frederiksberg

Erik Hachmann-Nielsen
3630 Jægerspris

Louis Jensen
2300 København S

White Stripes' hjemmeside

The Raveonettes' hjemmeside

The Greenhornes' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA