x

Slacker-rockeren Mac DeMarco kommer til Danmark

Slacker-rockeren Mac DeMarco kommer til Danmark

Den canadiske slacker-rock-konge bringer endnu engang sit nærværende og humoristiske show til København

Mac DeMarco har i løbet af sin blot 28 somre lange tilværelse formået at opnå status som én af den moderne indie- og lo-fi-rocks mest markante figurer. Den unge guitarist og sanger har udgivet fire studiealbum med skramlet, finurlig poprock, og hans liveshows er et slaraffenland af skøre scenetricks, sort humor og vilde påfund. Dette får Danmark nu glæde af at opleve igen, når den selvbetitlede ”jizz-jazz”-musiker spiller koncert på Store Vega den 9. november 2019.

Mac DeMarco har flere gange optrådt på dansk grund. I 2017 indtog hans band og ham selv Den Gå Hal i Christiania, hvor aftenen bød på alt lige fra nasning af cigaretter fra publikum over crowdsurfing og Red Hot Chili Peppers-cover med fans på scenen til bandmedlemmer, der balancerede hen over publikum og hentede øl i baren. GAFFA kvitterede for den underholdende aften med fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Naivt og nærværende

Det er dog ikke kun gimmicks, der gør Mac DeMarco til et interessant bekendtskab. Hans sans for melodiøs og kantet poprock har flere gange resulteret i anmelderroste album. Den 70’er-inspirerede This Old Dog fra 2017 efterlod GAFFAs anmelder yderst veltilfreds, og den excentriske sanger har en efterfølger klar senere i år.

LÆS OGSÅ: Mac DeMarco vender tilbage med vellykket nyt album

Mac DeMarco spiller i Store Vega, København lørdag den 9. november. Billetsalget starter fredag den 8. marts klokken 11.00, og billetterne kan købes på billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA