x

Uenigheder i Strokes-lejren

Uenigheder i Strokes-lejren

Igår 26. oktober blev det annonceret, at The Strokes-sangeren Julian Casablancas har planlagt at give koncert i Store Vega 30. november. Han er samme måned aktuel med soloalbummet "Phrazes For The Young", der er blevet til samtidig med at hans band har arbejdet på nyt materiale. Men i et interview fortæller sangeren nu, at man i bandet ikke er enige om, hvorvidt disse sange er klar til udgivelse eller ej.

Casablancas refereres ellers ofte til som gruppens primære sangskriver, men det er ifølge et interview med The Sun ikke ham, der er kritisk over for bandets indspilninger.

"Der er uenighed om, hvorvidt sangene er klar. Nogle i bandet synes, de er, og andre gør ikke. Jeg er et eller andet sted i midten. Problemet er at få os alle sammen samlet. Vi er spredt ud over det hele, og bortset fra når vi øver, så ser vi ikke hinanden. Vi er ikke ligefrem folk, der går i biografen sammen. Det er underligt med bandet, et band er faktisk en virkelig god måde at ødelægge et venskab på".

Der er med andre ord fortsat ingen klarhed omkring, hvornår The Strokes er klar til at udsende deres fjerde album. Men indtil da kan man jo så fornøje sig med Casablancas' første soloplade, der udsendes 2. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA