x

Panamah varmer op for Veronica Maggio

Panamah varmer op for Veronica Maggio

Tilbage i maj bragte GAFFA nyheden, at den svenske pop/soul/elektro-sangerinde Veronica Maggio kommer til Danmark og giver tre koncerter i oktober.

GAFFA kan nu afsløre, at Panamah skal være opvarmning til disse koncerter, der bliver afholdt i henholdsvis København, Odense og Aarhus.

Den danske electronica-gruppe Panamah består af dj og producer Anders Christensen, guitarist Peter Lützen og sangerinde Amalie Stender, som skrev kontrakt med det dansk-engelske pladeselskab Easy Tiger i 2009.

I 2009 blev deres første single "Ikke For Sent" blandt andet roteret som Ugens Uundgåelige på P3, remixet af Boom Clap Bachelors og derefter udvalgt til Ministry Of Sounds udgivelser.

GAFFA og spillestedet Vega har tidligere på året peget på Panamah som et af fremtidens store navne, og bandet har tidligere varmet op for den engelske synthpopduo Hurts på Store Vega samt spillet på Spot Festival, Start Festival og senest Danmarks Smukkeste Festival.

Panamahs seneste single "Blikket Opad" er at finde på debutalbummet "Ud Af Stilhed", som sendes på gaden den 26. september.

Koncertdatoer for Veronica Maggio og Panamah:

12. oktober - Store Vega, København
13. oktober - Posten, Odense
14. oktober - Voxhall, Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA