x

Mød Ed Sheeran, Volbeat og mange flere i det nye GAFFA

Mød Ed Sheeran, Volbeat og mange flere i det nye GAFFA

Så er årets syvende GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, temaartikler, anmeldelser, nyheder, livekalender og masser af billeder.

Månedens hovedhistorie er et interview med den unge engelske singer-songwriter-enmandshær Ed Sheeran. Vi har mødt ham til en lang snak om blandt andet hans første danske optræden overhovedet – til GAFFA-Prisen 2011.

Derudover kan du blandt andet læse følgende:

9000 Aalborg MC: Der sker spændende ting på den nordjyske hiphop-front – vi kigger nærmere på fænomenet.

NorthSide backstage:
Kom med backstage på festivalen og se de flotteste billeder af, når stjernerne slapper af.

Danske sangskrivere del 2: I en ny serie sætter vi fokus på danske sangskrivere bag de store hits. Denne gang gælder det Engelina, kvinden bag sange til blandt andre The Storm, Medina og Kylie Minogue.

Röyksopp & Robyn: Nordens dronning og konger af elektropop fortæller om deres kreative samarbejde

Volbeat på turné i USA: Michael Poulsen viser masser af billeder og fortæller røverhistorier fra landevejen.

Mabu Vinyl: Vi har besøgt den sydafrikanske pladebutik, som spillede en stor rolle i udbredelsen af Sixto Rodriguez, kendt fra filmen "Searching for Sugar Man".

Du kan også læse interviews med The Minds of 99, Vild $mith og Banks, se hvad Kim Kix fra PowerSolo svarer på læsernes spørgsmål – blandt andet om hans fejde med Simon Kvamm – læse Superliga-aktuelle Patrick Mtiliga fortælle om sit forhold til musik og meget, meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, omtaler og masser af billeder. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med juli-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA